Duket se lufta e gjatë në Ukrainë e ka lodhur mjaftueshëm Vladimir Putinin dhe zyrtarët rus.

 

Gjatë një takimi shtetëror për turizmin në Rusi, Presidenti mbylli sytë për një kohë të shkurtër dhe mori një “sy” gjumë.

 

Pamjet nga mbledhja e Këshillit Shtetëror tregojnë gjithashtu zyrtarët e rraskapitur të Kremlinit që përpiqen të mbajnë sytë hapur, por një nga një dorëzohen dhe i merr gjumi për pak momente.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *