Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka takuar kryetarin e Listës Serbe, Goran Rakiç dhe nënkryetarin e këtij subjekti Milan Radojçiç.

 

Sipas Qeverisë në këtë takim është diskutuar për situatën e përgjithshme në vend, me theks të veçantë për aspektet e sigurisë si dhe zhvillimit ekonomik e social.

 

Ndër të tjera rezulton se në këtë diskutim nuk është diskutuar për mundësinë e kthimit të Listës Serbe në Qeveri, e cila është larguar pas arrestimit të Marko Gjuriçit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *