Subscribe

Vlerësimin me te madh ne 25 vitet e konsideron kryeministri Edi Rama raportin e DASH per narkotike. Ne postim ne rrjetin social Rama nënvizon se dokumenti është nje inkurajim per te vazhduar me tej. Ne te lenjten linje ka qene edhe reagimi i Ministrit te Brendshëm Saimir Tahiri. Sipas tij, zyrtarët e larte amerikane kane përshëndetur punën e uniformave blu dhe mbi të gjitha të qeverisë shqiptare. Një lexim krejt ndryshe nga ministri i Brendshëm, i ka bërë raportit të DASH, deputeti demokrat Flamur Noka sipas te cilit vend me ardhjen në pushtet të të majtëve, është mbuluar nga hashashi. Kultivimi dhe trafikimi i lëndëve narkotike, ka qenë një temë e nxehtë dhe ka shkaktuar gjithnjë përplasje mes demokratëve dhe socialistëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *