Ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, theksoi serish se Policia e Shtetit, nuk ka dhe as mund te kete nje pajisje përgjimi. Duke iu referuar akuzave te PD Tahiri shkruan ne rrjetin social Facebook se e ka nje përgjigje per ato qe ai i cilëson si shpifje. Sipas Ministrit te Brendshëm, PD nuk do qe shqiptaret te shikojnë dhe dëgjojnë te vërtetat. Tahiri shkruan se kjo force politike, nuk mund t’i kundërvihet qeverise me nje program ndaj dhe shpif nen simbolin e se shkuarës Sali Berisha. Ministri shprehet se policia ka ndryshuar rrënjësisht dhe rezultatet flasin vete. Qeveria do te vazhdoje përpara me reformat, thekson Tahiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.