Ministri i brendshëm Sajmir Tahiri gate një inspektimi ne repartin e RENEA-s deklaroi se nuk ka efektive me dieta te prapambetura. Ai konfirmoi se ne vitin 2016, buxheti është rritur me 25% për këto forca elite. Rreth 6 milion euro është në total investimi për ndërtimin e repartit të forcave speciale, ku 4.1 milion euro financohen nga buxheti i shtetit dhe 1.9 milion euro nga Bashkimi Europian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *