Ish-deputetja demokrate, Jorida Tabaku shprehet se Milot-Fier koncesioni Milot-Fier është një vjedhje skandaloze me fitues t paracaktuar. Ajo deklaroi se fitues I ktij projekti sht kompania greke GEK Terna.

Tabaku theksoi se ndrtimi i ktij segmeti sht nj tjetr histori vjedhje q do t paguhet pr 35 vjet me radh si PPP nga qytetart shqiptar.

“Rruga 1.2 miliardë euro, Milot-Fier, e gjatë 115 km, ku 62 km janë të përfunduara, është koncesion me fitues të paracaktuar. Ajo është kompania greke GEK Terna. Gjithçka tjetër është gënjeshtër për të mbuluar hajdutin, siç ka ndodhur kēto 7 vjet me çdo projekt PPP, të ideuar dhe zbatuar nga Rama. Një tjetër histori vjedhje me një barrë në kurrizin e shqiptarëve të varfëruar që do të paguhet për 35 vjet me radhë si PPP. Fakte të reja pse fituesi është paracaktuar.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.