Subscribe

Syri i Sheganit së fundmi është kthyer në një nga destinacionet që po tërheq gjithmonë e më shumë vëmëndjen e vizitorëve.

I vendosur në afërsi të fshatit Gashaj kjo perlë natyrore e fshehur buzë Liqenit të Shkodrës, është vendi ideal për të realizuar piknik, ecje, si dhe për  tu freskuar në ujërat e ftohtë që dalin nga burime nëntokësore.

Në këtë pasuri natyrore që po vizitohet gjithmonë e më shumë vitet e fundit po shtohen investimet.

Kryeqytetasit kanë qenë ata që kanë zgjedhur më së shumti të vizitojnë këtë destinacion turistik.

Afërsia me atraksione të tjera natyrore ja shton veçantinë këtij monumenti natyror. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *