Dukesha Meghan dhe princi Harry kanë habitur të gjithë rreth lajmit ër largimin e tyre nga pallta mbretëror. Arsyeja nuk është dhe aq befasuese kjo sepse ata të dy nuk kanë hapsirën që i duhet në atë vend.

 

Aktualisht ata jetojnë në dy dhoma në Nottingham Cottage në Kensington Palace, por duke qenë se po presin një fëmijë dhe të mos harrojmë që kanë edhe dy qen, “Daily Mail” raporton se po kërkojnë një ambient më të gjerë.

 

Por në vend që të përpiqen të gjejnë një hapësirë tjetër në pallat, sipas një burimi mbretëror, çifti “mund të largohet krejtësisht nga Kensington Palace”.

 

Pra Harry dhe Meghan dëshirojnë një apartament të veçantë. Një burim mbretëror shton se: “Harry dhe Meghan duan të lëvizin, dhe kanë nevojë për më shumë hapësirë, por ata nuk duan të jetojnë pranë Ëilliam dhe Catherine”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *