Yjet e popit Shakira dhe Jennifer Lopez janë konfirmuar si performuese për ndeshjen e Super Bowl 2020.

 

Ndeshja e futbollit ameriakn është një nga më të ndjekurat në botë dhe këtë vit arriti një shikueshmëri prej mbi 98 milion njerëzish.

 

Në një deklaratë, NFL tha që dyshja do të performojë në 2 shkurt në Hard Rock Stadium të Miami gjatë pushimit të pjesës së parë.

 

Shfaqja e tyre do të jetë e para që do të prodhohet nga Roc Nation, një kompani argëtuese e themeluar nga reperi dhe biznesmeni Shawn “Jay Z” Carter.

 

https://twitter.com/shakira/status/1177311780906917890

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *