Një 33-vjeçar u sulmua dhe u rrah nga një grup prej rreth 15 personash në Perama, në portin e Aliezon.

 

Sipas Kathimerinit, Autoriteti i Portit Perama u informua në lidhje me ngjarjen nga Departamenti i Policisë lokale.

Sipas policisë, turma prej 15 vetash kishte përdorur shkopinj dhe sende të tjera ndaj 33 vjeçarit, ndërsa kanë qenë të maskuar me maska.

 

Sulmi u krye në portin e peshkatarëve në Pereyas ndërsa viktima u plagos rëndë dhe po trajtohet në Departamentin e Kirurgjisë Vaskulare Atticon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *