Një palestinez ka hapur zjarr në drejtim të paramilitarëve izraelitë, duke vrarë tre persona dhe plagosur një tjetër, ka thënë policia.

 

Zëdhënësja e policisë, Luba Samri, ka thënë se sulmuesi ishte paleztinez 37 vjeçar që kishte sulmar në hyrje të derës së pasme të West Bankës, duke u fshehur në mesin e punëtorëve palenstinez.

 

Kur ai ishte urdhëruar të ndalonte, personi ka nxjerrur armën dhe ka hapur zjarr, ka thënë Samri.

 

Sulmuesi, i cili mbante leje punë në Izrael, ishte vrarë nga forcat policore, shkruan REL.

 

Shërbimi spitalor, ka thënë se edhe dihmë mjeksore ka marrë edhe një person i cili është në gjendje kritike.

 

Incidenti ka ndodhur në veriperëndim të Jerusalemit, zonë ku ka shërthyer dhuna në muajt e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *