Një peshkarexhë u mbyt sot paradite në Portin e Durrësit.

 

Mjeti lundrues ishte i ankoruar, por gjatë stuhisë pësoi dëmtime dhe për pasojë u fundos. Peshkatarët njoftuan autoritetin portual, duke bërë te mundur nxjerrjen e peshkarexhës nga uji. Mësohet se anija e peshkimit do të dërgohet në portin e vjetër ku do të rregullohet.

 

Një ditë më parë kapiteneria vendosi të pezullojë lundrimin për shkak të erës së fortë dhe dallgëve të mëdha. Ndërsa gjatë ditë së sotme, u lejua dalja në det për anijet e peshkimit dhe mjetet e vogla lundruese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *