Rrëzimi i pemëve nga moti i keq në Vrion ka bllokuar aksin e vjetër Sarandë – Gjirokastër, aks i cili lidh edhe Finiqin dhe Konispolin me Sarandën.

 

Mbrëmjen e sotme Saranda u pushtua nga reshje të forta shiu dhe stuhi ere. Pas disa minutash rrugë të ndryshme në pjesën e poshtme të qytetit janë përmbytur.

 

Problematike ishte sidomos situata pranë limanit në shëtitoren e re të qytetit.

 

 

Nga stuhia më herët humbi jetën tragjikisht edhe një 22-vjeçar.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.