Shtete e Bashkuara të Amerikës janë goditur nga një stuhi e madhe dëbore gjatë ditës së sotme. Mediat raportojnë se verilindja e SHBA-ve ëshët goditur nga një stuhi dëbore, dhe për këtë shkak janë anuluar një numër i madh fluturimesh dhe linjash treni, ndërsa shkollat ​​po zhvillojnë mësimin online.

Më shumë se 12 centimetra borë u regjistruan në Hartford County, Connecticut, ndërsa më shumë se 25 centimetra dëborë ranë në Pensilvani.

Më shumë se 40% të fluturimeve u anuluan në aeroporti La Guardia në Queens, ndërsa më shumë se 20% të fluturimeve u anuluan në aeroportin Ndërkombëtar të Newark Liberty në Nju Xhersi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *