Subscribe

Studentet iu rikthyen sot auditorëve, pavarësisht se mes tyre kishte edhe nga ata qe kërkonin vijimin e bojkotit.

 

Ne Fakultetin Ekonomik, rreth 80% e te rinjve vijuan normalisht mësimin.

 

Edhe nxënësit e Universitetit Politeknik i dhanë fund bojkotit dhe u rikthyen në klasa.

 

Ne Fakultetin e Inxhinierisë ka ende studente qe vijojnë bllokimin. Por ata thonë se ditët e ardhshme, mësimi mund te rifilloje normalisht.

 

I vetmi fakultet ku nuk është bërë mësim, është ai i historisë dhe filologjisë.

 

Ndërkohë ne Fakultetin e Drejtësisë studentet kërkojnë rikthimin ne auditore, por hyrja është ende e bllokuar.

 

Edhe në rrethe, numri i të rinjve që po bojkotojnë mësimin, ka ardhur duke u ulur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *