Edhe kjo e hene i gjeti studentet te grumbulluar ne korridoret dhe oborret e fakulteteve.

 

Studente te fakultetit te Mjeksise vendosen ti bashkohet ngujimit. Rreth 50 studente kane kaluar naten ne ambientet e brendshme te universitetit,ndersa gjate oreve te mengjesit numri i te rinjeve te perfshire ne proteste u rrit.

 

Te rinjte thane se nuk eshte penguar hyrja per studentet qe kane dashur te vazhdojne mesimin.

 

Edhe ne universitetin politeknik te Tiranes studentet zgjodhen te njejten forme proteste. Ata bllokuan hyrjen kryesore.

 

Në fakulteti Ekonomike mesimi u bojkotua, por nuk u rregjistruan ncidente. Rreth 50 studente qendruan gjatë nates.

 

Ne fakultetin e Drejtesise te gjithe hyrjej vijojne mte jene bllokuara dhe lejohen vetem ata qe duan ti bashkohen protestes.

 

Nderkohe tek fakulteti i Shkencave Sociale studentet zgjodhen vetem bojkotin  si forme te protestes. Ata thane se nuk duan te ngujohen, pasi sipas tyre kjo nuk eshte zgjidhje.

 

Megjithese qeveria njoftoi zyrtarisht nisjen e zbatimit te vendimit per tarifat e  reja studentet nuk kane hequr dore nga protesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *