Është prezantuar sot zyrtarisht struktura e re e Partisë së Lirisë. Në një dalje për mediat, sekretarja për marrëdhëniet me publiku, Silva Caka pohoi se në postin e zëvendëskryetarit është rimëruar Agim Nesho.

 

 

Ndërkohë në postet e nënkryetarëve, që do të jenë 4, janë konfirmuar Petrit Vasili, Erisa Xhixho, Endrit Braimllari dhe Floida Kërpaçi. Po ashtu mësohet se Tedi Blushi është rikonfirmuar në postin e Sekretarit të Përgjithshëm.

 

 

Ndërkohë, Kryesia e Partisë së Lirisë përbëhet nga 25 anëtarë, mes tyre Monika Kryemadhi.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *