Stresi padyshim është një ndër ndjesitë më të pranishme në jetën e secilit nga ne.

 

Së fundmi shkenca e ka vërtetuar se shumë sëmundje kanë si burim stresin, prandaj këshillohet që të bëhet kujdes dhe të gjenden mënyra për ta menaxhuar atë.

 

Ndërkohë që astrologjia ka konfirmuar se stresi është faktor kryesor edhe në numrin e ëndrrave që ne shohim kur jemi në gjumë.  Në sajë të rezultateve të arritura ata thonë se sa më shumë të stresuar që jemi aq më shumë ëndrra shohim.Këto ëndrra kanë shumë mundësi që të kthehen në makthe dhe të mos bëjmë një gjumë të qetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *