Subscribe

Ministria e Turizmit ka kërkuar mbështetjen e ndërkombëtareve ne lidhje me hartimin e strategjisë per mbrojtjen e pyjeve. Sipas ministrit Blendi Klosi ky dokument përcakton qarte politikat dhe masat per te parandaluar dëmtimin e masiveve pyjore.

 

Klosi u shpreh se pyjet duhet te shihen edhe destinacione ne funksion te turizmit.

 

Ndërkohë Ministria e Mjedisit ka nisur një fushate per mbjelljen e pemëve. Objektivi është qe deri ne vitin 2020 te mbillen 20 milionë e 200 mije peme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *