Pas mungesës së tifozllikut të saj në Euro 2024 dhe pasi fshinë çdo kujtim së bashku për 4 vitet e fundit nga rrjetet sociale, të gjithë ishin të sigurt se mes Thomas
Strakoshës dhe partneres së tij Esther Asiédu diçka nuk po shkonte.

Por kur rrjeti po ziente rreth kësaj krize, Strakosha ka bërë lëvizjen e tij.

Portieri i Kombëtares ka lënë një koment në postimin e fundit të partneres së tij.

Kanë mjaftuar dy emoji “🔥🔥”, të tillë për të treguar se gjërat mes tyre po i kthehen normalitetit. Por ende jo fotot me njëri-tjetrin./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *