Në javën e modës të Paris, New York apo Milano gjithmonë stilet më të bukura ose më të vecanta janë ato të blogereve dhe të njerëzve që thjesht fotografohen në rrugët e këtyre qyteteve. Hidhini një sy disa prej veshjeve të kësaj jave në rrugët e New York-ut fotografuar nga Tyler Joe!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *