Ministri I Mbrojtjes ka bërë të ditur se NATO ka certifikuar me sukses, Grup Batalionin e Këmbësorisë së Lehtë.

 

Grupi i vlerësimit dhe monitorimit të Aleancës, gjatë stërvitjes “Biza ‘22” ka vlerësuar me sukses paraqitjen e Forcave të Armatosura.

 

Me këtë arritje Grup Batalioni i Këmbësorisë së Lehtë konfirmohet si strukturë operacionale e gatshme për t’u përdorur nga NATO, në çdo kohë, denjësisht në krah të aleatëve tanë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.