Gjykata e Apelit beri te ditur se çështja e PD lidhur me ankimin qe ajo ka bere ndaj vendimit te Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane dhene me 18 mars 2022,  do të gjykohet më 3 nëntor të këtij viti.

 

Bëhet fjalë për një vendim të Gjykatës së Shkallës së Parë lidhur me depozitimin e statutit dhe vendimeve te Kuvendit Kombetar te dates 17 korrik 2021.

 

Gjykimi i çështjes nq 3 nentor do të nisë në orën 10:30 dhe trupi gjykues që e shqyrton çështjen përbëhet nga gjyqtarët Irida Kacerja (relatore), Genti Shala dhe Emona Muçi.

 

 

 

Njoftimi për mediat:

 

Ne vijim te komunikimeve mbi veprimtarine e Gjykates se Apelit Tirane, ju njoftojme se:

Ne date 3 Nentor 2022, ora 10:30, do te gjykohet ceshtja me kerkues Partia Demokratike e Shqiperise, lidhur me ankimin e saj ndaj vendimit  date 18.03.2021 te Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane.

Trupi gjykues qe e shqyrton ceshtjen perbehet nga gjyqtaret: Irida Kacerja (relatore), Genti Shala dhe Emona Muçi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *