Komisioni i Reformës ne Drejtësi ka shqyrtuar nen per nen statusin per prokuroret dhe gjyqtaret, nje ligj i cili sjell nje sere risish nga pagesa e tyre e deri tek mbrojtja qe iu ofrohet. Ky është ligji i 5-te qe komisioni ka kaluar ne kuadër te reformës ne drejtësi. Por dy ligjet me te rëndësishme Vetingu dhe ligji per Byronë Kombëtare te Hetimit do te miratohen javën e ardhshme. Pas 15 korrikut paketa prej 7 ligjesh do te shkoje ne seance plenare per votim, duke bere te zbatueshme reformën ne drejtësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *