Subscribe

Nis puna për ndërtimin e spitalit të ri të Fierit. Disa makineri të rënda kanë mbërritur këtë të martë në truallin ku është planifikuar ndërtimi i spitalit të ri të financuar nga qeveria turke, dhe po punojnë për instalimin e rrjetit energjetik dhe hapjen e kanalizimeve.

Investimit iu hap rruga pas shpronësimit të 12 familjeve të cilat fillimisht e kundërshtuan projektin me argumentin se nuk po shpërbleheshin me çmimin e tregut.

 

Ndërkohë për banorët e zonës, spitali i ri do t’i shërbejë gjithë zonës së jugut.

 

Banore

 

Spitali do u shërbejë të gjithëve. Ështhttps://www.youtube.com/watch?v=HD4SmcSZd5oë një gjë e mirë.

 

Kompania turke e cila ka nisur punimet parashikon që të ndërtojë këtë vepër brenda 3 muajve, një premtim ky i bërë me herët edhe nga presidenti Ergodan.

Ndërtimi i spitalit të Fierit pritet të kushtojë 70 milionë euro, ndërsa do të angazhohen rreth 1200 punëtorë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *