Spitali Rajonal i Korces per here te pare ka filluar regjimi i orarit te vizitave te familjareve te pacienteve dhe aksesi i kontrolluar brenda mjediseve te Spitalit Rajonal Korce.

 

Drejtoria e këtij institucioni e quan këtë gjë, një hap të domosdoshem drejt ngritjes dhe standartizimit te sherbimit te dhene.

 

“Ka per te qene nje proces i cili ka filluar dhe do te ndeshet me veshtiresi te cilat lidhen me rezistencen ndaj thyerjes se nje praktike kaotike e cila ka qene instaluar prej kohesh por qe i ka ardhur dita te lihet prapa. Kerkojme mirekuptimin dhe bashkepunimin e kujtdo qe lidhet me spitalin, qofte si pacient, apo familjar, apo personel. Ne fund te fundit, kjo behet per te miren e perbashket dhe per t’i ofruar sherbimin e merituar cdo qytetari.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *