Subscribe

Gjatë ditëve të fundit ka pasur një shtim të rasteve me Covid-19 të evidentuara në institicione shtetërore dhe sidomos në spitale.

Në QSUT në mënyrë të vecante janë disa repartee ku kanë rezultuar pozitiv doktorë e infermierë. Rastet e fundit kanë qënë ato të “Spitalit Francez” tek shërbimet e okulistikës dhe ORL.

Ish kryeministri Berisha madje denoncon në faqen e tij facebook punonjësit e koncesionit të sterilizimit janë ato që kanë përhapur koronavirusin në QSUT, tek “Spitali Francez” dhe rrezikojnë që ta bëjnë këtë gjë edhe në spitalet e rretheve.

PPP e sterilizimit e Edvinit, perhapese e covid19 ne mbare vendin!

Ne spitalin francez te QSUT pothuaj te gjithe mjeket jane covid19 pozitiv.
Por Covid19 pozitiv jane edhe punonjesit e PPP se Edvinit me muratorin e partise.

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital!

Miq, kjo eshte vetem njera nga rruget me te cilen QSUT, tashme bombe gjigande biologjike, veper kriminale me pasoja katastrofale e krijuar nga keqmenaxhimi i pandemise nga xhahili i Surrelit dhe Ndrikull Hajni Maska, perhap covid19 ne mbare vendin.

“pershendetje dr sot fola me disa kolege te mi qe jane te Spitali Francez dhe pothuajse te gjithe kishin dale pozitiv covid.I teri blloku operator pozitiv me covid nder ta edhe punonjesit e koncesionarit te famshem sani service te cilet meren me setet kirurgjikale Nga kjo me thane ata mund te infektohen te gjitha blloqet operatore kudo ne Shqiperi nga sani service…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *