Subscribe

Para Komisionit Hetimor Parlamentar per serverin e tatimeve ka dëshmuar Gjergji Nestori, përgjegjësi i sektorit te zhvillimit te programeve ne Drejtorinë e Tatimeve, nje dëshmi gjate se cilës kamerat nuk u lejuan t’i filmonin fytyrën me vete kërkesën e dëshmitarit. Nestori deklaroi se ne rreth 2 dekada qe ai punonte ne tatime nuk kishte pasur probleme ne sistemin e rimbursimeve, një deklarate ndryshe nga ajo qe ish-ministri i Financave dha ne 11 mars para këtij komisioni. Nestori ka sjelle dëshminë e tij per atë qe ka ndodhur me serverin e tatimeve ku u fshinë miliona deklarata, duke sqaruar se ai vete e mori vesh per ngjarjen vetëm pasi grupi i auditit kishte përfunduar pune dhe atij i kërkuan te rikuperonte dhënat e zhdukura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *