Prokuroria e Posacme kunder Korrupsionit dhe Krimit te Organizuar ka vlerësuar 148 pasuri të sekuestruara gjatë operacionit “Forca e Ligjit”, nga të cilat 48 sipas saj janë në kundërshtim me aktin normativ.

Këto pasuri , 15 të paluajtshme dhe 33 automjete, janë vendosur ne sekuestro në kushtet e emergjencës.

Po ashtu edhe bllokimi i një pasaporte është bërë në kundërshtim me ligjin dhe spak ka urdheruar kthimin e saj.

Ndërkohë prokuroria ka konsideruar të ligjshem  sekuestrimin e 72 pasurive ndërsa per te tjerat vijon shqyrtimi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *