Subscribe

Prokuroria e Posacme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit (SPAK) ka nisur hetimet për koncesionin e sterilizimit.

Pas padisë së depozituar nga nisma thurrje, prokurorët kanë thirrur këtë të hënë për të dëshmuar mjekun urolog Artan Koni. Ai u thirr në cilësinë e nje personi që ka dijeni, pasi është edhe pjese  grupit qe ka depozituar padine

Pas perfundimit te deshmise mjeku ka sqaruar paara mediave se ka dhene detaje per koncesionin por duke mos pranuar ti beje ato publike.

Hetimi i pare per koncesionin e sterlizimi eshte bere nga prokuroria e Tiranes, e cila me pas e ka pushuar ceshtjen. Në ditët në vijim pritet që SPAK të marrë në pyetje dhe persona te tjere qe kane hartuar edhe kontratën e këtij koncesioni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *