Zbardhen identitetet e personave të arrestuar gjatë operacionit policor të koduar “FIVE”.

Janë 5 grupe që dyshohet se kanë bashkëpunuar në trafikun e drogës. Hetimi nisi tre vite më parë nga Prokuroria e Posaçme.

35 urdhër arreste janë ekzekutuar, ku në burg janë lënë 33 persona, teksa një është në arrest shtëpie dhe një në detyrim paraqitje.

Personat e arrestuar:

 • Denardo Dervishi
 • Fejzo Meçaj (punonjes policise SPZ, Tepelene)
 • Ervin Llana
 • Armand Koçiu
 • Servan Kerbizi
 • Xhuliano Aliu
 • Kristi Dauti
 • Sefer Dukaj
 • Fiodor Runaj
 • Hyrjet Runaj
 • Hader Runaj
 • Ardian Kastrati
 • Xhavit Filja
 • Adriatik Logli (punonjes policie prane DVP Gjirokaster)
 • Valmir Polisi
 • Fadil Demaj
 • Landi Lezi
 • Erjon Kalemi
 • Bujar Brahaj

 

 

Gjithashtu, janë ekzekutuar masat e sigurisë “Arrest në burg” për shtetasit e mëposhtëm, të cilët aktualisht janë duke vuajtur dënimin, për vepra të tjera penale:

 

 

Elton Ukaj

Marjano Beta

Mikel Ziflaj

Sokol Beqiraj

Marjus Tarataraj

Aleks Meçorapaj

Abedin Llajaj

Ardit Petraj

Neritan Lamaj

Hetem Velaj

Lleonidha Koçiaj

Klodian Delaj

Kastriot Lalaj

Ertjan Pjetergjokaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.