Sot të rinjte e Forumit të PD do te votojne ne te gjitha deget e tyre ne mbare vendin per te zgjedhur Kryetarin e ri.

 

Qendrat e votimit janë të ndara sipas degëve të Partisë Demokratike.

 

Orari i votimit është nga ora 08:00 deri në 18:00.

 

Kandidatët që garojnë për kreun e Forumit Rinorë të Partisë Demokratike të Shqipërisë janë: Barbera Doda, Alesia Balliu, Artion Barjamaj, Arnold Karriqi dhe Besard Xhaferri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *