Këtë të mërkurë pritet të mbërrijë edhe grupi i parë me afganë në Shqipëri.

 

Mësohet se pjesë e grupit janë rreth 300 shtetas nga Afganistani, që do të strehohen përkohësisht në vendin tonë.

 

Ata do të akomodohen në konviktet në “Qytet Studenti” në Tiranë dhe në hotelet e Durrësit.

 

Ardhja e tyre ishte e planifikuar dje, por u anulua dhe pritet që të vijnë në vendin tonë në orët e pasdites.

Leave a Reply

Your email address will not be published.