Subscribe

Takohemi te apartamenti. U bë shpejt një thënie që shoqëronte të rinjtë që e duan humorin e kësaj trupe aktoriale.

 

Ishte edhe për këtë sezon apartamenti më i njohur në Shqipëri, duke përcjellë çdo të martë mbrëma në ekranin e Vizion Plus, jo vetëm humor, por edhe muzikë e të ftuar nga bota e spektaklit.

 

Çdo sezon edhe më të freskët, më improvizues dhe me ide të reja, aktorët e Apartamentit 2XL në Vizion Plus, mbërritën tek publiku çdo të martë me një mentor të ri, që e shkëputën nga profili i përditshëm për ta  përfshirë në një teatër humori plot duartrokitje.

 

Premtojnë edhe këtë mbrëmje të fundit për këtë sezon shumë surpriza, për t’u rikthyer sërish në tetor me të tjera ide të reja.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *