25 mijë anëtare te PD zgjedhin dot permes procesit një anetar një vote, kryetarin e tyre.

Ne gare per postin e kryetarit jane Lulzim Basha dhe Gjergj Hani.

Basha kerkon te rikthehet ne krye te selise blu pas zhvillimeve te forta te dy viteve te fundit ku ai “vetengriu” pas humbjes ne zgjedhjet e 2021 dhe pas perplasjeve me Berishen kur ky i fundit u shpall non-grata!

Perballe tij do te jete ish- i perndjekuri politik Gjergj Hani.

Basha do te votoje sot ne seline e PD dega nr.8 nderss Hani ne seline qendrore.

 

Perplasjet mes demokrateve per zgjedhjet e sotme kane qene te medha pasi tanime edhe miqte e Bashes, grupi i Gaz Bardhit u pozicionuan kunder ketij procesi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *