Ambasadori i BE, Luigi Soreca ishte i pranishëm këtë të hënë në ceremoninë e diplomimit të magjistratëve të rinj, nga ku leshoi nje mesazh per ta.

 

Në fjalën e mbajtur, Soreca iu drejtua magjistratëve të rinj duke theksuar se nuk ka me keq sesa drejtesia e vonuar. Soreca u kërkoi gjithashtu të magjistratëvet të rinj që të jenë krenar për arritjet e tyre dhe të shërbejnë me përulësi.

 

“Nuk asgjë më të keqe dhe shkatërruese sesa padrejtësia ose drejtësia e vonuar. Keni të drejtë të jeni krenar sot por keni edhe një përgjegjësi shumë të madhe mbi supe mbi të ardhmen. Duhet të jeni krenar për arritjet tuaja sot dhe të shërbeni me përulësi nesër.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *