Subscribe

Ndonëse jemi thuajse 3 muaj larg 25-Prillit kanë nisur projeksionet e para të sondazheve në funksion të zgjedhjeve parlamentare.

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, gazetari dhe analisti Alfred Lela deklaroi se tashmë të gjithë po luftojnë për elektoratin gri. Sipas tij, edhe sondazhet masin temperaturën e këtij elektorati.

“Shqipëria lëviz në blloqe. Ne kemi mentalitete të fiksuara politike që janë dy dhe kemi masën gri për të cilën mendoj që luftohet. Nëse ju besojmë cilësdo shifër të sondazheve, unë mendoj që masin, por më shumë temperaturën e grisë, jo atë të blloqeve”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *