Sokoli e ka marrë si “mision” të zgjojë fermerët.

Kësaj radhe, macja shumë e dashur nga të gjithë zgjoi Marianën, e cila filloi ta përkëdhelte.

Më pas, Mariana zgjoi Dijonisin dhe i kërkoi të shkojë me të tek sera.

Ferma Vip 1 dhe Ferma Vip 2 janë kanalet e paltformës Tring ku mund të ndiqni 24 orë në shtatë ditë të javës çdo gjë që ndodh brenda rrethimit të Fermës VIP./vizionplus.tv/

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *