Pas gatimit, të gjithë shqetësuese kanë faktin e pastrimit të gjërave të derdhura në furrë. Shpesh është pjesa më e vështirë për ccdo amvisë e cila kërko që ambjenti i saj i gatimit të jetë i pastër.

Ekzistojnë mënyra të ndryshme natyrale që na ndihmojnë për eleminimin e papastërtisë në furrën tonë. Mjafton të keni ujë sodë buke, uthull dhe një sfungjer.

Për të bërë këtë përbërje përzieni dy gota ujë me 3 lugë sodë buke dhe dy filxhanë uthull molle. Spërkasni sfungjerin me këtë përbërje në sipërfaqe të sobës.

 

Pjesën e mbetur futeni në furrë dhe ndizeni këtë të fundit për 45 minuta në 100 gradë. Pasi të ketë kaluar kjo kohë do të shihni sa me lehtësi me ndihmën e një lecke do të pastrohet soba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *