Në daljet e saj të para ajo u njoh për zërin potent dhe kilet e tepërta në fizikun e saj. Por ndrushimi erdhi vit pas viti. Nuk e kishim menduar asnjëherë se Linda Halimi do të vinte në këtë lloj forme. Së fundi artistja ka publikuar një foto, në të cilën vithet e saj duken uauuuu.

 

 

 

 

Nëse do të hidhnim një sy Lindës së parë me Lindën sot, ngjashmëria është shumë e pakët. E për këtë mund të themi se kohët e fundit, Linda paska ardhur goxha mirë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *