Tradhtia është një nga fenomenet më të këqija që mund të ndodhë është një ndër shkaqet shkatërruese të një marrëdhënie në çift.  Së fundmi rezulton se tashmë partnerët e të dy gjinive tradhëtojnë njëri tjetrin.

 

Ndonëse disa prej tyre mund të kenë arsye të forta për ta bërë këtë, disa tjerë e bëjnë thjesht nga epshi seksual. Sidoqoftë, nëse jeni i dashuruar tmerrësisht në një vajzë dhe e keni vërejtur se gjërat kanë ndryshuar së fundmi, atëherë shenjat e mëposhtme mund të jenë disa nga treguesit e këtyre tradhëtive.

 

Një shoqe e re në skenë

Keni vërejtur së fundmi se partnerja ka filluar të del shumë shpesh me një shoqe të re? Nëse një shoqe e tillë është shfaqur papritmas dhe e dashura juaj nuk mund të ndalet duke shënuar mesazhe, duke dalë me të dhe duke folur për të, atëherë duhet të keni kujdes.

 

Është fiksuar pas orarit tuaj

A është zonja juaj duke shfaqur interes të papritur në aktivitetet tuaja ditore? Ndoshta kjo nuk është asgjë, por njëkohësisht mund të jetë shenjë se ajo është duke u përpjekur të kuptojë se ku dhe kur do të shkoni, në mënyrë që ta planifikojë takimin e saj me partnerin e ri.

 

Një lidhje e papritur me telefonin e saj

Nëse e vëreni se partnerja më nuk e lë telefonin vërdallë në shtëpi dhe vazhdimisht e ka në dorë, atëherë ajo mund të jetë duke fshehur diçka nga ju.

 

Humbja e interesimit në seks

Ju e dini këtë ndjenjë – kur jeni në një lidhje të re seksuale, ai person është e vetmja me të cilin e shihni veten duke bërë seks. E njëjta ndodh edhe te tradhtia. Nëse partnerja ka humbur interesimin krejtësisht për seks, pa e shpjeguar ndonjë arsye tjetër, ajo thjesht e ka interesimin e plotë diku tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *