Sfida e Superiores mes Skënderbeut dhe Partizanit luhet mbi dëbore.

Ndeshja ishte në rrezik sepse fusha e stadiumit të Korcës ishte e gjitha e mbuluar nga dëbora mirëpo vëzhguesi dhe delegati i FSHF në bashkëpunim me gjyqtarët e ndeshjes vendosi që ajo të luhet.

Në Korcë dhe zonat juglindore dëbora e rënë ditët e fundit ka qënë e madhe dhe temperaturat janë shumë të ulëta.

Kuptohet edhe për futbollistët zhvillimi ndeshjes në kushte të tilla është një sfidë më vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *