Kryetari i komunitetit musliman Skënder Bruçaj uroi te gjithë besimtaret shqiptare për Kurban Bajramin. Festa – tha Bruçaj, është simbol i sakrificës, sinqeritetit dhe dorëzimit të plotë tek Allahu. Besimtarët muslimanë shprehin devotshmërinë e tyre, duke bërë kurban dhe duke u solidarizuar me njerëzit në nevojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *