Të gjithë fansat e “50 hijeve të Grey” do të duhet të presin deri në muajin shkurt për premierën e “50 hijet e errëta”, i cili do të ketë premierën në muajin shkurt. Filmi është vlerësuar në nivelin R për përmbajtje të fortë erotike dhe seksuale, nuditet grafik dhe gjuhësor, i vlerësuar kështu nga MPAA.

Në filmin e shumëpritur do të kemi mundësi të rishohim  Dakota Johnson dhe Jamie Dornan të rikthehen në rolet e Anastasia Steele dhe Christian Grey. Eric Johnson, Bella Heathcote, Luke Grimes, Marcia Gay Harden, Robin Lee, Hugh Dancy, Rita Ora, Elena Lincoln, Kim Basinger, Fay Masterson dhe Eloise Mumford janë tashmë zyrtarisht pjesë e filmit. “50 hijet e errëta” po bëhet gati për premierën botërore në 10 shkurt të vitit 2017, ndryshe nga “50 hijet e Greyt”, i cili premierën e tij e pati në ditën e të dashuruarve.

hqdefaultmaxresdefault2

Leave a Reply

Your email address will not be published.