Një grumbull eshtrash kanë dalë në breg të liqenit të Pogradecit, në afërsi të fshatit Piskupat.

 

Sipas banorëve të zonës eshtrat i përkasin skeletit të një shpendi apo ndonjë kafshe të panjohur më parë për ta. Bëhet fjalë për një skelet të rallë që ka ngjallur kureshjen e shumë banorëve të zonës por edhe peshkatarëve.

 

Nuk dihet nëse ky skelet i përket ndonjë shpendi ujor të ngordhur më herët dhe dallgët e kanë nxjerrë në breg të liqenit keto ditë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *