Subscribe

Prokuroria e Tiranës ka nisur verifikim për publikim te dhënash.

 

Sipas informacioneve bëhet fjalë për një databazë me të dhëna të qytetarëve të punësuar në sektorin privat dhe publik, mbi pagat e tyre.

 

Burime nga prokuroria e Tiranës, bejnë me dije se verifikimet kanë nisur pas një ankese te një grupi qytetarësh për nxjerrje te dhënash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *