Ka përfunduar afati që studentët i kishin lënë qeverisë për kërkesat e tyre.

 

Ora 16:00 e kësaj të martë ishte edhe afati i fundit që të rinjtë kishin  lënë për organet shtetërore. Pas përfundimit të këtij afati pa përgjigje nga Nikolla e Rama nuk kanë munguar edhe momentet e tensionit, pasi të rinjtë kanë hedhur bidona me ujë drejt ministrisë.

 

Pjesa tjetër e të rinjve ka kërkuar qetësi dhe distancim nga dhuna. Megjithatë ata ende kanë dileme se si do e vazhdojnë protestën me greve, apo me bllokim rruge.

 

Ata gjithsesi shprehen  se nuk do të ketë negociata me askënd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *