Për shkak të fluksit të aplikimeve për karta ID, Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile ka urdhëruar hapjen e gjithë zyrave të aplikimit për Tiranën edhe ditën e shtunë, deri në trajtimin e qytetarit të fundit në sportel.

 

Ndërkohë që në kuadër të masave për të përballuar fluksin, Njësia 1 dhe 2 në Tiranë, nuk do të aplikojnë më pranë njësive të tjera, por është hapur zyrë e re aplikimi pranë Njësisë nr. 2.

 

Gjithashtu ministria e Brendshme ka ftuar qytetarët që të verifikojnë skadencën e kartës ID dhe të mos e lërë për ditën e fundit aplikimin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *