Subscribe

Në pjesën me të madhe të vendit sot do të mbizotërojë moti me diell dhe kjo ka bërë që situata në zonat me dëborë të përmirësohet.

 

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se gjatë natës është punuar për shpërndarjen e kripës për të shmangur ngricat pasi temperaturat në zonat malore kanë qenë të ulëta dhe për zgjerimet anësore të rrugës.

 

“Reshjet kanë pushuar.
🚜Gjatë natës është punuar me shpërndarjen e kripës për të shmangur ngricat ❄️pasi temperaturat në zonat malore kanë qenë të ulëta dhe për zgjerimet anësore të rrugës🛣
✅Qarkullimi kryhet normalisht në të gjitha akset”, njofton ARRSH.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *