Subscribe

Gjatë mbledhjes së stome, Komiteti Teknik i Ekspertëve njoftoi se nuk do të ketë ndryshim masash për 2 javët në vazhdim.

Sipas Komitetit Teknik, situata e Covid në vendin tonë mbetet relativisht e qëndrueshme.

“Edhe për 2 javë ora policore do të mbetet ajo që kemi rekomanduar. Do të ketë përdorim të masave aty ku kemi rekomanduar, në ambientete e mbyllura në qendrat tregtare etj. S’do të ketë grumbullime njerëzish më shumë se 50 veta. Do të vazhdojë njësoj rregulli i hyrjes së qytetarëve të huaj dhe shqiptarë, do të kërkohet prova e vaksinimit”, u shpreh kryetarja e komitetit teknik të ekspertëve, Mira Rakacolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *